Wyniki konkursu nr 3
Re: Wyniki konkursu nr 3
W takim razie aby dalej nie trzymać w niepewności
2 + 5
Ale ja raczej do Supraśla nie dam rady w piątek się wybrać, chyba że coś się zmieni.
2 + 5
Ale ja raczej do Supraśla nie dam rady w piątek się wybrać, chyba że coś się zmieni.
- 0
thaz pisze:WOJTEK24 pisze:ManiaPI pisze:;-) pudło
W ktorym miejscu ?
Pudło - czyt. "miejsce na podium", czy "miejsce na pudle"
Hehe zle zrozumialem przedmowce ....szkoda ze koszulka czarna a nie zolta .... mozna by tradycje zrobic ze zwyciezca (lider) wczesniejszego konkursu przekazuje ja zwyciezcy biezacego - oczywiscie z zastezeniem ze koszulki nosic nie mozna bo by dlugo tradycja sie nie utrzymala
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
Andrusza więc kontaktuj się z adamsem 2121 ( blisko) i woytkiem ( niewiele dalej), nalepkę podrzucę do Tomka.
Czekamy na wybór ManiPi
Czekamy na wybór ManiPi
- 0
Mann am Boden
Trójeczkę mam ja, daj znać jak będzie Ci wygodniej odebrać buteleczki
No i info dla pawelek23304 - został zoolek trypaflawin do odbioru u Roberta ( nalepkę powinienem mu jakoś podrzucić) chyba, że opcja Supraśl
No i info dla pawelek23304 - został zoolek trypaflawin do odbioru u Roberta ( nalepkę powinienem mu jakoś podrzucić) chyba, że opcja Supraśl
- 0
Mann am Boden
- Bywalec
- Reputacja: 18
- GG: 4993916
jesli jutro będe się czuł ok - będe u aleksa na 17-18
jeśli będzie makabra - nie chcąc nikogo zarazić zostanę w domu
jeśli będzie makabra - nie chcąc nikogo zarazić zostanę w domu
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Myślę, że już czas oficjalnie zamknąć temat
Uważam, że konkurs nr III pn. " Białostocka aquajura" został zakończony, nagrody z miejsc 1, 3 i 4 dotarły do wygranych, andrusza ( m-ce 2 zapewne dogada się z Tomkiem), Radek jak Radek poradzimy sobie, a dla grzwera niepolitycznie jest chyba przyjmować nasz "nalepiany herb" (chociaż cały czas jest Mu do oddania).
Uważam, że konkurs nr III pn. " Białostocka aquajura" został zakończony, nagrody z miejsc 1, 3 i 4 dotarły do wygranych, andrusza ( m-ce 2 zapewne dogada się z Tomkiem), Radek jak Radek poradzimy sobie, a dla grzwera niepolitycznie jest chyba przyjmować nasz "nalepiany herb" (chociaż cały czas jest Mu do oddania).
- 0
Mann am Boden
a ja już zapodałem eliksiry , i muszę powiedzieć że..... albo porcje za małe albo baniak za duzy
ale jak to mówia darowanemu kotu nie zagląda sie w oczy....
ale jak to mówia darowanemu kotu nie zagląda sie w oczy....
- 0