Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Re: Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Tak na szybko informacja :
Pełne wsparcie w projekcie Instytutu Biologi oferuje nam SAXON ( Marcin ) sklep zoologiczny
J.W.M. Sklep zoologiczny ul. Sokólska 3A lok. 4 na pewno dostaniemy od niego poskoczki mułowe do jednego ze zbiorników , oraz kolejny projekt następnego akwarium - ślepiec jaskiniowy - również da nam takie ryby .
Osobiście uważam, że jeśli chodzi o wiedzę akwarystyczną wśród sklepów zoologicznych w Białymstoku to Saxon ma ją największą w tym temacie .
Więc zawsze można wpaść do sklepu zapytać o Marcina i pogadać co by się chciało powołując się na forum.
Pełne wsparcie w projekcie Instytutu Biologi oferuje nam SAXON ( Marcin ) sklep zoologiczny
J.W.M. Sklep zoologiczny ul. Sokólska 3A lok. 4 na pewno dostaniemy od niego poskoczki mułowe do jednego ze zbiorników , oraz kolejny projekt następnego akwarium - ślepiec jaskiniowy - również da nam takie ryby .
Osobiście uważam, że jeśli chodzi o wiedzę akwarystyczną wśród sklepów zoologicznych w Białymstoku to Saxon ma ją największą w tym temacie .
Więc zawsze można wpaść do sklepu zapytać o Marcina i pogadać co by się chciało powołując się na forum.
- 0
Bez jaj - Miewan , mało nie rozbilem lupkiem akwarium
Jak mogie to pomogie
Jak to u mnie
Z wiedzy należy kozystac każdego - zawsze się dowiesz czegoś nowego, a wiedzę każdy ma a nie każdy się dzieli
Chwała dla Saxona (Marcina ) Jak i wszystkich wspierających takie projekty
Trzeba pomyśleć jakby tu się zrewanżować , w jakiś sposób
darczyńcom
wszystkim bo i lokalnie jak i globalnie każdy "narkoman akwarystyczny " nie został pominięty
Czuję że rymuje ale rymy do bani

Jak mogie to pomogie

Jak to u mnie

Z wiedzy należy kozystac każdego - zawsze się dowiesz czegoś nowego, a wiedzę każdy ma a nie każdy się dzieli

Chwała dla Saxona (Marcina ) Jak i wszystkich wspierających takie projekty
Trzeba pomyśleć jakby tu się zrewanżować , w jakiś sposób

Czuję że rymuje ale rymy do bani

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Trzeba pomyśleć jakby tu się zrewanżować , w jakiś sposóbdarczyńcom
wszystkim bo i lokalnie jak i globalnie każdy "narkoman akwarystyczny " nie został pominięty
O właśnie ( na razie tylko tak):
- ManiaPi

- Tropheus (TT) potwierdził właśnie obietnicę przekazania ryb

- 0
Mann am Boden
miewan pisze:adams2121 pisze:
- ManiaPiTwoje szyszunie już kwaszą w BW
na zdrowie jak będzie potrzeba to z przyjamnością .....
- 0
ManiaPI pisze: jak będzie potrzeba to z przyjamnością .....
skorzystamy z Twoich gałązek i korzonków olchy

Radko "Twój" baniaczek będzie innym szkiełkiem niż to planowane na początku, teraz będzie to szkiełko bardziej na środku ( jest właściwie urządzone, ale myślę że powinieneś ocenić czy nie wymaga korekt.
Teraz potrzebna nam jest wizualizacja zbiornika dla ślepczyków jaskiniowych tu mógłby okazać się pomocny marcin850530

I na koniec mam takiego pomysła żeby umieścić na akwariach podstawowe opisy takie jak zrobiliśmy dla minikolców do Drozdowa.
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:I na koniec mam takiego pomysła żeby umieścić na akwariach podstawowe opisy takie jak zrobiliśmy dla minikolców do Drozdowa.
Pomysł przedni - brawo ty

Aby każdy mógł dowiedzieć się co to za cuda
Wycieczek tam sporo

Laminat kartki + opcja przyklejenia lub inny wydaje mi się praktyczniejsza
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Miewan, rozpiszesz mi to? Przygotuje takie informatorki.
im@tapatalk
im@tapatalk
- 0

Piotruś rozpiszę,
ale z czasem i sukcesywnie jak na 100% będzie wiadomo jaka obsada zostanie zapuszczona do baniaczków
ale z czasem i sukcesywnie jak na 100% będzie wiadomo jaka obsada zostanie zapuszczona do baniaczków

- 0
Mann am Boden