Naturalne 245L
Naturalne 245L
Zacznę od początku na otwarcie sądku
Dis otrzymałem nowe szkiełko od Pana Marcina z Akwaria.Pro szkiełko bardzo ładnie wykonane .
Podziękowania również dla Damiana ( dwojak23 ) który zaoferował swoja pomoc w ustawieniu nowego szkiełka i zabawy w usypywanie górek ze żwiru .
To teraz tak na szybko kilka fotek
puzniej opisze coś więcej o powstałej aranżacji
Dis otrzymałem nowe szkiełko od Pana Marcina z Akwaria.Pro szkiełko bardzo ładnie wykonane .
Podziękowania również dla Damiana ( dwojak23 ) który zaoferował swoja pomoc w ustawieniu nowego szkiełka i zabawy w usypywanie górek ze żwiru .
To teraz tak na szybko kilka fotek
puzniej opisze coś więcej o powstałej aranżacji
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Re: Naturalne 245L
thaz pisze:Super, dobra robota.
To full OW?
A jak pan sądzi , jeśli tak to niech i tak będzie
- 0
po zalaniu wygląd tak
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Bywalec
- Reputacja: 39
- GG: 0
tomek62 pisze:Fajne, z potencjałem. Czym tam kolega świeci?
tradycyjnie tym samym co w poprzednim akwarium czyli świetlówkami tu będzie 3x 39w t5, w przyszyci możne w końcu złożę se belka na poverledach
- 0
Ja już statecznika do t5 nie mogę zamówić w hurtowniach, więc raczej szybciej. W sensie do przepalenia. Jest tylko to co na sklepach zostało. Dziś za 1*45 w - 120 zł było - rezygnacja - za 200 zł lampa cała ledowa jest. Za 120 zł panel ledowy philipsa bodajże - zamiennik 4*18 w mam więc raczej -
to se ne vrati
I tylko do przodu.
Nie to że Marcin źle życzę - oby działało jak najdłużej.
to se ne vrati
I tylko do przodu.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Ja już statecznika do t5 nie mogę zamówić w hurtowniach, więc raczej szybciej. W sensie do przepalenia. Jest tylko to co na sklepach zostało. Dziś za 1*45 w - 120 zł było - rezygnacja - za 200 zł lampa cała ledowa jest. Za 120 zł panel ledowy philipsa bodajże - zamiennik 4*18 w mam więc raczej -
to se ne vrati
I tylko do przodu.
Wczoraj kupowałem nowy statecznik 1x39 bo wcześniejszy się przepalił to zapłaciłem 55 zł i nie było problemu z dostępnością na sklepie czyli pułki są będzie dalej t5
- 0