[420L] Malawi Maćka
[420L] Malawi Maćka
No to rozkręcamy imprezę
Akwarium: 150x43x65h - front i boki optiwhite
Filtracja: JBL e901 (2 litry matrix-u), HW-302 (2 litry zwykłej ceramiki, purigen, phosex ultra), Atman 203, JVP-102
Oświetlenie: 2x10W halogen led + 39W T5 Power Glo
Obsada: Sciaenochromis fryeri "iceberg red fin" F2, Copadichromis trewavasae Lupingu Mloto ivoryhead F1, Aulonocara baenschi Benga, Aulonocara jacobfreibergi Eureka
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Więcej zdjęć wkrótce
Pozdrawiam
Akwarium: 150x43x65h - front i boki optiwhite
Filtracja: JBL e901 (2 litry matrix-u), HW-302 (2 litry zwykłej ceramiki, purigen, phosex ultra), Atman 203, JVP-102
Oświetlenie: 2x10W halogen led + 39W T5 Power Glo
Obsada: Sciaenochromis fryeri "iceberg red fin" F2, Copadichromis trewavasae Lupingu Mloto ivoryhead F1, Aulonocara baenschi Benga, Aulonocara jacobfreibergi Eureka
Więcej zdjęć wkrótce
Pozdrawiam
- 0
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2013, 17:41 przez piwko28, łącznie zmieniany 1 raz
Re: [420L] Malawi Maćka ;)
Spoko, zgłoszę - pewnie forum ma X szerokość i tylko tyle pokazuje i potem kadruje.
Zdjęcia piękne!
Zdjęcia piękne!
- 0
Zdradzę Wam, że pomalutku realizuję swój nowy projekt (stelaż pod nowe akwa oraz część obsady już mam. Tak, wiem, że zła kolejność). Będzie to akwarium 220x100x60h tj. 1320l. Jestem na etapie polowania na jakąś "fajną" pompę do sumpa. Szkło z wykonawcą (Przemek Wieczorek - Szczecin) już dogadane...
PS. Niestety Andrzeju nie będzie to jeszcze "Twoje jeziorko"
Już się nie chwalę, pozdrawiam.
PS. Niestety Andrzeju nie będzie to jeszcze "Twoje jeziorko"
Już się nie chwalę, pozdrawiam.
- 0
Z dobrym wiatrem w okolicy Świąt. Ze słabszym luty/marzec przyszłego roku.
- 0
piwko28 pisze: Szkło z wykonawcą (Przemek Wieczorek - Szczecin) już dogadane...
)
Jak z transportem. Z tego co wiem nie klei zbiorników u klienta.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Dowozi busem w każdy zakątek Polski - 200zł. Stąd długość zbiornika to tylko 220cm bym jakoś się wyrobił przy wnoszeniu między ścianami. Rozmawiałem też z thewaldem ale koszt klejenia zbiornika (samej robocizny) u mnie w domu przemilczę "Naszym szklarzom" podziękuję (http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1P1M/ gotowe akwaria Przemka).
Pzdr.
Pzdr.
- 0
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 06:21 przez piwko28, łącznie zmieniany 1 raz
Przemek ma dobrą "markę" Klei sporo nietypowych zbiorników.. Thewald to abstrakcja cenowa wiem.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Świetne fotki, ale to już chyba gdzieś raz pisałem Ale gdzie to było .......? Tyle for narobiło się na tym naszym Podlasiu
- 0