krefety
Re: krefety
Planuję do swojego krewetkarium ( taka sama kostka jak twoja ) kupić lampka leddy 6w plant . Napisz czy u ciebie daje rady .
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 2
- GG: 0
Kostka jest krótko - mało wiarygodnych danych czy daje radę - za 3 miesiące powiem więcej - póki co chyba słabo - choć rośliny rosną
Przyjechała razem z velvetami cała biała z znakami jak cr po wylince tak wygląda i mi się coraz bardziej podoba
Przyjechała razem z velvetami cała biała z znakami jak cr po wylince tak wygląda i mi się coraz bardziej podoba
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Mała aktualka - rozmnozyly mi się velvety , mimo nie najlepszych zdjęć mam nadzieję że coś będzie widać
No i kilka fotek
No i kilka fotek
- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Aktualnie wygląda to tak - z młodych mam kilka odmian , całkiem ciekawych a wygląda to tak
- 0
I kolejne
Może ktoś napisze co to za odmiany - czy po prostu hybrydy
Może ktoś napisze co to za odmiany - czy po prostu hybrydy
- 0
Stawialbym na kundle, jak chcesz zachowac tam czystosc genow, to sugeruje odlowic. Za dwa miesiace mozesz tam miec wszystkie kolory teczy
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
- 0
Dla mnie to red rili. Kolor niebieski cofa się do czerwonego.
red cherry->sakura red->red rili->blue rili->blue velvet
Twoje idą w powrotną stronę.
red cherry->sakura red->red rili->blue rili->blue velvet
Twoje idą w powrotną stronę.
- 1
Blu rili też mam w takim razie - a więc Odłów nieproszonych gości i do głównego zbiornika red rili, Blu rili i schoco, mam też takie przezroczyste
U młodego mają być tylko Blu velvety - taki był zamysł
Dzięki Albercik i Anomis
Co do lampki i tempa wzrostu - nie leje nic a można sobie porównać zdjęcia sprzed miesiąca i teraz jak to wygląda
Coś tam rośnie , pielęgnacja polega tylko na podmianach , glob sam rośnie na szybach - krewety lubią go wcinać
U młodego mają być tylko Blu velvety - taki był zamysł
Dzięki Albercik i Anomis
Co do lampki i tempa wzrostu - nie leje nic a można sobie porównać zdjęcia sprzed miesiąca i teraz jak to wygląda
Coś tam rośnie , pielęgnacja polega tylko na podmianach , glob sam rośnie na szybach - krewety lubią go wcinać
- 1