anatome helena
Re: anatome helena
Ogólnie ok 500 wyjalem w tym roku z 750l a ile łazi - wartość niepoliczlna , gdyż po posiłku zapadają w stan " hibernacji" - zakopuja się w piachu na ok 2 tygodnie - tak gdzieś wyczytałem - i trawia pokarm
Jak to u mnie - znowu nadmiar i problem z pozbyciem się
Jak to u mnie - znowu nadmiar i problem z pozbyciem się
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
A wydawało się, że większości się pozbyłem.
- 0
Adams, szkoda że poprzestałeś tylko na wstępnym murmurando,
początkowo myślałem, że to tekst "z tła"
początkowo myślałem, że to tekst "z tła"
- 0
Mann am Boden
Tomaszu jak masz nadmiar to chętnie z garść przygarnę. Mysle, ze ucieszą się z zatrzesienia świderkow
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Daj ogłoszenie na OLX, niech po 50 groszy za sztukę- a masz ich setki, a może i tysiące. To się opłaci. Może sklepy byłyby zainteresowane ilością hurtową.
Ja nie mam za dużo, ale ostatnio oddałam kilka sztuk młodemu zapalonemu akwaryście (miał około 8-10 lat). Mówił, że chce pojechać do sklepu zoologicznego (przemilczę którego) i kupić po 2 zł za sztukę.
Ja nie mam za dużo, ale ostatnio oddałam kilka sztuk młodemu zapalonemu akwaryście (miał około 8-10 lat). Mówił, że chce pojechać do sklepu zoologicznego (przemilczę którego) i kupić po 2 zł za sztukę.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Tomek, one już z Tobą zostaną i tyle. Pomyśl nad jednogatunkowym akwarium dla helenek. Dam głowę, że nikt tego nie ma! Jednogatunkowe 756l dla helenek Byłbyś pionierem! Zgadzam się z Elą, póki są sprzedawaj gdzie się da, zawsze wpadnie parę groszy na nowa aranżację, sprzęt, ryby
- 0
Misiak pisze:Helenki sponsorem zmywarki
Nie drażnijcie mi żony - ona też zagląda czasem.
Zmywarkę kupiłbym już ze 20 razy - zawsze wypada coś i się nie udaje.
Mam. Jeszcze ścianę w kuchni odparzoną, tynk zaczął pękać i odpadać. Dobrze ze nie zdążyłem pomalować bo bym się tylko w.....
Ostatnio ze 2/3 miechy padam na pysk od roboty różnorakiej.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
- 1