Krewetkarium Moniki
Re: Krewetkarium Moniki
W sensie, że nie ma składników odżywczych? Jeśli o to ci chodziło to zaczęłam delikatnie nawozić akwarium azoo plant premium .
- 0
Pozdrawiamy Hubert i Monika
Po wymianie lampy zniknął glon i krewetkarium stało się bezobsługowe nie licząc podmian i przycinek. Krewetek mi ciągle przybywa
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ładne krewetkarium , jest dosyć zagmatwane , te gałązki i układ roślin wyglądają naturalnie.
- 0
Krewetkarium to jeden wielki busz, ale jakoś nie mam ochoty w to ingerować ponieważ mi się na tę chwilę podoba. Krewetki widzę głównie przy karmieniu. Od miesiąca z krewetkami pływa szczupieńczyk karłowaty, którego ikrę przyniosłam z mchem. Dzieciak ładnie rośnie i na razie sobie pływa
Zdjęcia wrzucę jutro.
Zdjęcia wrzucę jutro.
- 0
no nie dziwne dieta krewetkowa jest bardzo pozywna to szczupieńczyk pieknie rośnie XD
- 0
Mam taką samą lampkę z ledami ja Twoja . Jaką mocą świecisz , że tak ładnie wszystko rośnie ? Nawozisz czymś?
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 2
- GG: 0
Niczym nie nawożę, świeci u mnie na ustawieniu 5 z 6.
- 0