A może by tak małe spotkanie przy piwie?
|Strona 1 z 1
A może by tak małe spotkanie przy piwie?
A cóż byście powiedzieli na małe spotkanie przy piwie w letni wieczór? Dawno już nie mieliśmy wspólnej integracji. Proponuję ten piątek, ewentualnie już przyszły tydzień. Kto byłby chętny i gdzie?
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Re: A może by tak małe spotkanie przy piwie?
Myślałem żeby to zaproponować, niestety więcej czasu będę miał dopiero na początku sierpnia. Na spotkanie jak najbardziej się pisze! Miejsce bez różnicy
- 0
Miejsce, najlepiej w otwartym ogródeczku, przynajmniej jak dla mnie.
- 0
Wypowiadajcie się śmiało, kto kiedy może, albo nie może. Miejscówkę też proponujcie.
- 0
Mi też pasuje każdy termin.
- 0
Awokado pisze:Myślałem żeby to zaproponować, niestety więcej czasu będę miał dopiero na początku sierpnia. Na spotkanie jak najbardziej się pisze! Miejsce bez różnicy
Michale, sierpień zbliża się wielkimi krokami. Co proponujesz?
- 0
Nie wiem, szczerze mówiąc to nie mam zbyt dużo wolnego czasu. Najbliższy weekend i kolejny weekend mam zajęty. Popatrzę w kalendarz i może coś się uda zrobić. Chętnie bym się spotkał, ale zobaczymy jak wyjdzie.
- 0
Jak na razie to nie widzę ze strony forumowiczów żadnego zainteresowania spotkaniem. No może poza pojedyńczymi osobami.
- 0
|Strona 1 z 1