Hm
|Strona 1 z 1
Hm
Dawno nic nie organizowało w tym zakresie.
Przyszedł mi do głowy chyba nieco dziwny pomysł - na konkurs - aranż akwarium a’la „szopka Bożonarodzeniowa”, co wy na to ?
Nie wiem tylko:
1. czy to wypada ?
2. Czy nie urazi to czyichś uczuć religijnych ?
Przyszedł mi do głowy chyba nieco dziwny pomysł - na konkurs - aranż akwarium a’la „szopka Bożonarodzeniowa”, co wy na to ?
Nie wiem tylko:
1. czy to wypada ?
2. Czy nie urazi to czyichś uczuć religijnych ?
- 0
Mann am Boden
Re: Hm
Napiszę, że od kilku lat, mnie też to chodzi po głowie. Jednak z takim konkursem trzeba wystartować we wrześniu, aby na grudzień było już coś widać. Jednak tematykę zmieniłbym z "szopki Bożonarodzeniowej" na coś w stylu "aranżacja świąteczna". Sam chętnie wziąłbym w tym udział.
- 0
Seban pisze:Jednak z takim konkursem trzeba wystartować we wrześniu, aby na grudzień było już coś widać. Jednak tematykę zmieniłbym z "szopki Bożonarodzeniowej" na coś w stylu "aranżacja świąteczna".
Przyjmuję argumentację Sebastiana, wrócimy do tematu za rok.
Jednak gdyby ktoś chciałby coś takiego zaprezentować to postaramy się zorganizować jakąś nagrodę, a byłby też jakiś ewentualny wzornik.
- 0
Mann am Boden
Dorośli akwaryści, Kolcobrzuchów Nilowych się zachciewa, a dodatkowo chcecie robić Bożonarodzeniowe akwarium?
Andrzej, byłem pewien że w Twoim przypadku wszystko co "ładne" w akwarium jest fe a tu taka zmiana...
Andrzej, byłem pewien że w Twoim przypadku wszystko co "ładne" w akwarium jest fe a tu taka zmiana...
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 41
- GG: 0
Może coś z Małym zoo się zorganizuje + promocja forum?
Tylko raczej już w innym zakresie tematycznym :P
Tylko raczej już w innym zakresie tematycznym :P
- 0
- Dzieląc pasję mnożymy radość -
|Strona 1 z 1