Akwaponika 8 000 l
Re: Akwaponika 8 000 l
Andrzeju, wiesz, że lubię eksperymentować. Nie uwierzę, jak się nie przekonam na własnej
- 0
Basen że hoho..... Co Cię skusiło do wyłożenia folią? Przecież znana Tobie zaprawa uszczelniająca była by idealnym rozwiązaniem. Dodatkowo na ścianach zbiornika można by było zamontować koryta z przeznaczeniem na roślinność.
- 0
Rzeczywiście, tak jak mówiłaś rybek za bardzo widać nie będzie i napowietrzanie też spore jest .
- 0
Osobiście to jestem ciekawy "dźwięku natury" a nie podkładu muzycznego.
- 0
Mann am Boden
Ja tam się nie znam ale na mój nos to generalnie foliak jest po to, żeby w środku było ciepło. A jak w środku będzie ciepło, to i woda w basenie będzie ciepła, bo basen jest w środku. A jak w woda będzie ciepła to raczej drapieżcom naszych wód nie będzie dobrze. A jak nie będzie im dobrze, to nie będą jadły. A jak nie będą jadły, to nie będą wydalać. A jak nie będą wydalać, to nie będzie w wodzie papu dla roślinek. A jak nie będzie papu dla roślinek to będzie trzeba roślinki zasilać. A jak zacznie sią zasilać roślinki to raczej ta outdoor'owa akwaponika nie będzie akwaponiką.
Chyba jakiś dziwny jestem, że nie próbuję wymyślić samolotu. Samoloty już wynaleziono, chyba?
Chyba jakiś dziwny jestem, że nie próbuję wymyślić samolotu. Samoloty już wynaleziono, chyba?
- 0
- Moderator
- Reputacja: 100
- GG: 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
PiotrekG pisze:no no ciekawa teoria,a tak z ciekawości,co brałeś?
Kolega powinien swoją myśl bardziej rozwinąć, bo na razie to taki cienki błysk
- 0