Palaemonetes Varians
Re: Palaemonetes Varians
Na południu nie widziałem ani jednych ani drugich chyba, że ktoś to sprzedaje jako tanie Amano bo i tak większość z nas różnicy nie zobaczy
jak by ktoś miał źródło tego czegoś to ja chętnie....
pozdrawiam
MN
jak by ktoś miał źródło tego czegoś to ja chętnie....
pozdrawiam
MN
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 45
- GG: 0
Miewan no to sól i rozmnazaj , a chętni się znajdą
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
zakres temperatury dla varians to od 15-25 dla elegans podobnie, ale podobno najlepsze efekty gdy nie przekracza 23 i zapewne to jest opitimum dla jednych i drugich do rozrodu
- 0
Mann am Boden
Ciekawy stwór. Coś czuję, że trzeba będzie trochę miejsca przeznaczyć i w końcu się za ten rodzaj wziąć
- 0
~Nie rób drugiemu na daremno~
80x35x40 - Macropodus opercularis
40x25x25 - Heterandria formosa
40x25x25 - Cambarellus puer
30x20x20 - Triops australiensis
80x35x40 - Macropodus opercularis
40x25x25 - Heterandria formosa
40x25x25 - Cambarellus puer
30x20x20 - Triops australiensis
Pewna zaobserwowana dziś cecha owej krewetki.
Może być problem z narybkiem w akwa, gdzie została ona podana do skarmienia.
Mam całe stado, może nie małych, ale jeszcze dużo brakuje im do docelowej wielkości - otóż zaatakowały małe ryby ( już nie narybek) świeżo wpuszczone do zbiornika, przy wielkości porównywalnej.
W tym stanie jestem pewien, że typowy narybek lub kawior nie mają przy nich szans.
Atakują dziwnie, bo nieco jak zapaśnik starając się przednimi odnóżami przydusić rybę do dna.
Może być problem z narybkiem w akwa, gdzie została ona podana do skarmienia.
Mam całe stado, może nie małych, ale jeszcze dużo brakuje im do docelowej wielkości - otóż zaatakowały małe ryby ( już nie narybek) świeżo wpuszczone do zbiornika, przy wielkości porównywalnej.
W tym stanie jestem pewien, że typowy narybek lub kawior nie mają przy nich szans.
Atakują dziwnie, bo nieco jak zapaśnik starając się przednimi odnóżami przydusić rybę do dna.
- 1
Mann am Boden