Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Re: Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
No to dzisiaj uderzyliśmy siłą :
ja, Robert ( z Kamą), radko, adams2121 ( z żoną i młodym), Grzesiu, Willi i Marcin,
po 6 godzinach mamy "zapiętą " BW i Tangę,
mocno zaawansowane Kongo,
właściwie "ślepca" z kilkoma pomysłami na nawisy,
zapoczątkowane "coś" Radka
Instytut "poskoczkarium",
udało nam się zepsuć dwie pokrywy i spalić przynajmniej 4 świetlówki nie licząc bezpieczników
, ale było warto.
A zaczynaliśmy od rozłożenia "materiału":
ja, Robert ( z Kamą), radko, adams2121 ( z żoną i młodym), Grzesiu, Willi i Marcin,
po 6 godzinach mamy "zapiętą " BW i Tangę,
mocno zaawansowane Kongo,
właściwie "ślepca" z kilkoma pomysłami na nawisy,
zapoczątkowane "coś" Radka
Instytut "poskoczkarium",
udało nam się zepsuć dwie pokrywy i spalić przynajmniej 4 świetlówki nie licząc bezpieczników

A zaczynaliśmy od rozłożenia "materiału":
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Jutro będę w pracy to zerknę co żeście tam napsuli 

- 1
Nie mam co, wszystko co miałem to te 8 fot które rozrzuciłem po tematach.
Willi focił większość "roboczego" dnia i miał zarzucić fotami, ale jak widać
Willi focił większość "roboczego" dnia i miał zarzucić fotami, ale jak widać

- 0
Mann am Boden
Się obudzę i obiecuję że wrzucę... Padam na twarz, prawdopodobnie z rwą kulszowa, i jedno oko już śpi...
Wysłane przy użyciu TT
Wysłane przy użyciu TT
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Byłem, widziałem.
Dobra robota.
Fajnie, że komuś się chce.
Potrzebujecie jeszcze czegoś? Jakieś ryby, fanty? Może byłbym w stanie pomóc.
Oprócz tego chyba, przez duże CHY, będę się pozbywał części swoich sumów (agamixy 10cm i platydorasy 15-20cm), czy widzielibyście tam gdzieś miejsce dla nich?
Skąd takie fajne skalarki w BW?
Dobra robota.
Fajnie, że komuś się chce.
Potrzebujecie jeszcze czegoś? Jakieś ryby, fanty? Może byłbym w stanie pomóc.
Oprócz tego chyba, przez duże CHY, będę się pozbywał części swoich sumów (agamixy 10cm i platydorasy 15-20cm), czy widzielibyście tam gdzieś miejsce dla nich?
Skąd takie fajne skalarki w BW?
- 1
Skalary źródło "miejscowe" po kontakcie z Robertem bliźniacze kopie łatwo i niedrogo dostępne
Jak byłeś widziałeś - jest jeszcze trochę baniaków do przerobienia ( te które uważaliśmy za dopięte lub zaczęte w 3/4 oznaczyliśmy naszymi nalepkami) , tyle że kolejnego BW już raczej robić nie będziemy, ale jeżeli masz ochotę do "zabawy" zapraszamy na kolejną "zbiórkę" .
Obecnie dokończymy ( zarybimy) "Kongo", jaskinię (może uda się nawisy) i to z japońskimi korzeniami (?), w kolejce zimnowodne, słonawowodne, australia (może jednak nie
).

Jak byłeś widziałeś - jest jeszcze trochę baniaków do przerobienia ( te które uważaliśmy za dopięte lub zaczęte w 3/4 oznaczyliśmy naszymi nalepkami) , tyle że kolejnego BW już raczej robić nie będziemy, ale jeżeli masz ochotę do "zabawy" zapraszamy na kolejną "zbiórkę" .
Obecnie dokończymy ( zarybimy) "Kongo", jaskinię (może uda się nawisy) i to z japońskimi korzeniami (?), w kolejce zimnowodne, słonawowodne, australia (może jednak nie

- 0
Mann am Boden
William pisze:Się obudzę i obiecuję że wrzucę... Padam na twarz, prawdopodobnie z rwą kulszowa, i jedno oko już śpi...
Wysłane przy użyciu TT
Wili miałeś wrzucić w sobotę - poniedziałek nastał już , a raczej się kończy

Zaginąłes ???
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tyle ich nacykał, że segreguje, albo nie , nie chce się przyznać że nie miał karty w aparacie, albo tak wyszło że wszystkie usuną 

- 0
Mann am Boden