Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Re: Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Proponuję jutro zacząć zwalać się w Instytucie od 10.30 

- 0
Mann am Boden
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
jeśli wstanę po dzisiejszej 5 nocnej zmianie to tez wpadnę o tej 10:30
- 0
Chciałem, ale niestety nie mogę pojechać (szkoda słów). Przyczyny niezależne ode mnie, może innym razem. Kolejna już 3 robótka beze mnie. 
Co do roślin to dalej aktualne. Przy okazji dowiozę.

Co do roślin to dalej aktualne. Przy okazji dowiozę.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0
Miło było poznać, tych których jeszcze nie poznałem i zobaczyć, tych których już znam.
Następnym razem chętnie zamoczę ręce i pomogę.
Następnym razem chętnie zamoczę ręce i pomogę.
- 0
Kolejna bardzo udana sobota w Instytucie Biologi , świetna frekwencja dzięki wszystkim za przybycie , prace nad zbiornikami poszyły o kolejny krok do przodu .Zakończyliśmy pewne projekty ( kongo dotarły mruki przesiedlone zostały barwniaki oraz opaczki ) .Dojechał nasz kolega Seban z Mrągowa ze swoją obsadą do na nowo przygotowanego dla niego zbiornika .Projekt " ślepiec " dzięki Marcinowi dobiega końca ( Marcin będzie dobrze ).Krewetkarium zostanie przeniesione do mniejszego zbiornika który przygotował Grześ i zostaną nam 3 spore zbiorniki na dokończenie " Świata Pięciu Kontynentów " .Była Telewizja , kawa , ciasto , sympatyczni ludzie dzieci żony przyjaciółki i przyjaciele , dużo rozmów na temat i nie . Ważne że była świetna atmosfera .TVP. Białystok Obiektyw dzisiaj ma być wzmianka o nas .Czekamy na zdjęcia .
- 4
foto od Ani
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mamy jednak na forum świetną ekipę ludzi chętnych do pracy ( współpracy ) dzisiejszy dzień to potwierdził
- 0