Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Re: Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Sens gupikarium - pokarm
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
AniaK pisze:A co ze ślepcem?Tomek, Marcin, czytaliście?
tak czytałem i odpowiedziałem

- 0
miewan pisze:żeby było inaczej w Malawi ( ryby ściągniemy z Drozdowa) niż Tandze to słabo z łupkami ( choć te są ciemniejsze ) więc cisną się otoczaki, ale te raczej w CA i słonawym bo łupki w nich ni chu chu
Bęęędzidzieee ciekawie.
Tak jak mówi Marcin-rozłupać, zawsze trochę inaczej (choć nie wiem jak to poukładać)
miewan pisze:I na koniec -> sens gupikarium
Gupiki są na wymarciu. W zasadzie to mieczyki i molinezje.
- 0
Ostatnio zmieniony 01 mar 2016, 21:47 przez AniaK, łącznie zmieniany 1 raz
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
AniaK pisze:Gupiki są na wymarciu. W zasadzie to mieczyki i pielęgnice
I git - kto ma pomysła na ten zbiornik ?

- 0
Mann am Boden
uwaga dzielę temat ( za duży bigos ) wyodrębniając :
a'la drago
malawi
I tu prośba jeżeli pojawią się nowe przemyślenia w CA ( ManiaPI ) lub słonawowodnym ( Misiak ) prosiłbym o założenie nowych tematów.
a'la drago
malawi
I tu prośba jeżeli pojawią się nowe przemyślenia w CA ( ManiaPI ) lub słonawowodnym ( Misiak ) prosiłbym o założenie nowych tematów.
- 0
Mann am Boden
Właśnie miałem pisać by wyodrębnić wszystkie zbiorniki do osobnego wątku lub wątków i aktualizować co wizytę.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
- 0
AniaK pisze:Seban pisze:Brakuje mi rośliniaka. Jedno szkło gdzie priorytetem są chwasty a ryby tylko pomagają utrzymać równowagę.
Wiem, że to nie to o czym myślisz, ale mamy jeszcze to akwarium z piękniczkowatymi. Nieśmiało zaproponuję, aby potraktować je jako roślinne. Mamy do wykorzystania kilka gatunków żabienic. W połączeniu z innymi łatwymi roślinami można by stworzyć namiastkę roślinniaka. Proszę, nie wyśmiejcie mnie.
Po wydaniu żółtaczków do słonawowodnego, i mieczyków do CA pozostają gupiki na wymarciu w gąszczu chwastów i tak sobie myślę, żeby zapuścić tu iglicznie Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Drago jesteś jedyną znaną mi osobą, która ma z nimi doświadczenie, opisz proszę chociaż podstawowe informacje.
- 0
Mann am Boden
Drodzy Panowie i Panie jestem pod wrażeniem. Jeżeli nie spóźniłam się, to mogę pomóc w pracach, może do czegoś się nadam? Z chęcią obejrzałabym Wasze dzieło. W innym poście zaoferowałam w gratisie dobraną parę pielęgnicy meeka. Pozdrawiam, 

- 1
Ostatnio zmieniony 02 mar 2016, 22:05 przez Bieta, łącznie zmieniany 1 raz
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Bieta "wieżowiec" jest zarówno otwarty do zwiedzania jak i dla każdego kto chciałby pomóc.
Zapraszamy
Najbliższa wizyta "rozpoznawcza" jutro około 16
Zapraszamy

Najbliższa wizyta "rozpoznawcza" jutro około 16
- 2
Mann am Boden