Super doniczka
Re: Super doniczka
Korzenie będą częściowo zanurzone,licze jednak na korzenie wodne którym woda nie przeszkadza.
Instalacje robiłem z 20mm rur PCV.
Instalacje robiłem z 20mm rur PCV.
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Woytku, zaczekam aż wszystko ruszy pełna parą, rośliny odrobinę się zaaklimatyzują i się wprosze na dobrą kawę, bo byle jakiej nie pijam.
Dobrze byłoby tez poznać Twoja żonę, która jest baaardzo wytrzymała na wszelkie przemiany akwarystyczne.
Dobrze byłoby tez poznać Twoja żonę, która jest baaardzo wytrzymała na wszelkie przemiany akwarystyczne.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ja u siebie musiałem obniżyć poziom wody w hydro bo rośliny gnily.
Teraz same puszczają korzenie w wodę.
Twoja doniczka ma duży potencjał ciekawe czy wszystkie rośliny dadzą sobie radę.
Twoja doniczka ma duży potencjał ciekawe czy wszystkie rośliny dadzą sobie radę.
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 31
- GG: 0
życie zweryfikuje błędy,z wodą mogę zejść nawet do cm.zielony pisze:Ja u siebie musiałem obniżyć poziom wody w hydro bo rośliny gnily.
- 0
Chwila natchnienia i dwie godziny sadzenia,mam nadzieję że 30% tego się przyjmie
- 1
- Załączniki
-
- 20161104_205736-1024x768.jpg (178 KiB) Przeglądany 6927 razy
-
- 20161104_205709-1024x768.jpg (135.29 KiB) Przeglądany 6927 razy
-
- 20161104_205827-1024x768.jpg (161.82 KiB) Przeglądany 6927 razy
-
- 20161104_205818-1024x768.jpg (213.88 KiB) Przeglądany 6927 razy
Eh. Cudo.
Przy takim świetne na bank się przyjmą.
To co za roślina na pierwszym zdjęciu, prawie na pierwszym planie, taka trawowata?
Przy takim świetne na bank się przyjmą.
To co za roślina na pierwszym zdjęciu, prawie na pierwszym planie, taka trawowata?
- 0
tak ma coś leść po scianiemiewan pisze:Ta siatka to po to, żeby się tam coś pięło ?
jakaś dracena z auchanaMisiak pisze:To co za roślina na pierwszym zdjęciu, prawie na pierwszym planie, taka trawowata?
- 0
Mam jeszcze paprotkę karbowana z mniejszej odmiany. Właśnie dzisiaj odebrałam z pracy. Jak potrzebujesz, to daj znaka.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
narazie kwiatów dostatek,poczekam z miesiąc i jak będą straty to coś dosadzęBieta pisze:Mam jeszcze paprotkę karbowana z mniejszej odmiany. Właśnie dzisiaj odebrałam z pracy. Jak potrzebujesz, to daj znaka.
- 0