Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Dzięki.
Ta płytę pod eLke silikonowalem na brzegu od spodu żeby mieć spokój i móc spokojnie chlapać woda. Kiedyś pod szafka miałem mate i też było ok, chociaż zawsze wydawało mi się ze ta mata trochę nasiąka wodą.
Ta płytę pod eLke silikonowalem na brzegu od spodu żeby mieć spokój i móc spokojnie chlapać woda. Kiedyś pod szafka miałem mate i też było ok, chociaż zawsze wydawało mi się ze ta mata trochę nasiąka wodą.
- 0
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu a co z tego zrobi Misiak 

- 1
Mann am Boden
Dobre pytanie, co z tego zrobi Misiak? Ja wiem, wykorzysta na podstawę i obudowe kolejnego akwarium. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Dzięki.
Też myślę, że silikon będzie pewniejszy. Mata niby chroni, ale nigdy nie masz pewności czy coś nie dostało się pod nią etc.
- 0
Rewelacja, powstaje fajny kącik akwarystyczny
Kiedyś widziałem akwarium w takim kształcie ale bez przegrody dzielącej na dwie części. Akwarium prezentowało się świetnie tylko miało jedną wadę. W tym rogu gdzie masz przegrodę było martwe pole widzenia. Ryba która miała ok 50cm "chowała" się w całości przez co zbiornik sprawiał wrażenie dużo mniejsze. Twój zbiornik jest mniejszy od tamtego więc będzie też mniejszy kąt martwego pola ale będziesz też miał mniejsze ryby.
W każdym bądź razie projekt ciekawy i z przyjemnością będę obserwował

Kiedyś widziałem akwarium w takim kształcie ale bez przegrody dzielącej na dwie części. Akwarium prezentowało się świetnie tylko miało jedną wadę. W tym rogu gdzie masz przegrodę było martwe pole widzenia. Ryba która miała ok 50cm "chowała" się w całości przez co zbiornik sprawiał wrażenie dużo mniejsze. Twój zbiornik jest mniejszy od tamtego więc będzie też mniejszy kąt martwego pola ale będziesz też miał mniejsze ryby.
W każdym bądź razie projekt ciekawy i z przyjemnością będę obserwował
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 19
- GG: 0
Przyjechało. Oj warto było czekać.
Teraz sobie postoi troche bo czasu brak.
Teraz sobie postoi troche bo czasu brak.
- 5