Akwarystyczny Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 3-4.06.2017 r.
Re: Akwarystyczny Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 3-4.06.2017
Miło nam zaprezentować kolejnego sponsora imprezy.
- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Sebastianie, jestem pod wrażeniem. W tak krótkim czasie nazbierałeś tak dużo sponsorów. Brawo Ty
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
To nie tylko moja zasługa. Np. Vitalisa i Tropicala załatwił Grzegorz. Szkła pomogli załatwić Kocany. Gdybyśmy nie dostali kuriera, to Robert był gotowy je wozić z Suwałk. Każdy maczał w tym palce. Teraz tylko czekam na chętnych do konkursu.
- 0

Miło nam zaprezentować kolnego sponsora spływu. Jest nim ReeFlowers Polska. Dodam tylko, że ReeFlowers Polska przygotował upominek dla każdego uczestnika konkursu aranżacji szkieł biotopu rzeki Krutyni. Serdecznie dziękujemy.
- 0

Ponieważ jest kilka osób, których podróż na spływ będzie trwał ponad 7h, oficjalnie imprezę rozpoczynamy godzinę później, czyli o 11:00. Pozostały plan bez zmian.
- 0

Punkt zbiorczy to Restauracja "Ukta Główna". Jest ona przy głównej drodze. Jadąc z Rucianego Nida, będzie to po prawej stronie, za mostkiem, a przed kościołem. Restauracja graniczy z kościołem. Jadąc z Mrągowa, będzie to po lewej stronie, zaraz za kościołem, a przed mostkiem. Przed restauracją jest mały, szutrowy parking na jakieś 20 aut osobowych. Auta będzie można zostawić w agroturystykach, gdzie będziemy spać. Ja będę tam już od czwartku popołudnia.
- 0

Miło nam zaprezentować kolejnego sponsora naszego spływu. Mazurski Park Krajobrazowy zadbał o najmłodszych spływowiczów.
http://www.facebook.com/pages/Mazurski- ... 7901103933
http://www.facebook.com/pages/Mazurski- ... 7901103933
- 1

Kurcze, podobno pierwsi pensjonariusze i degustatorzy są już od wczoraj, a cześć przyjedzie dzisiaj,
cholerka nosi mnie już nad wodę, a jechać będę dopiero jutro z rańca -> może ktoś jedzie już dziś wieczorem i zabrałby Nieboraka
cholerka nosi mnie już nad wodę, a jechać będę dopiero jutro z rańca -> może ktoś jedzie już dziś wieczorem i zabrałby Nieboraka
- 0
Mann am Boden
Uwierzcie. Dziś będzie się działo. Szukaj blablacar do Rucianego Nida.
Dziś będzie już 12 osób.
Dziś będzie już 12 osób.
- 1