"Słoik" 576 litrów Biety, nr 2 - pielęgnice i ziemiojady
Re: "Słoik" 576 litrów Biety, nr 2 - pielęgnice i ziemiojady
Hm, zobaczyłam przed chwilą, że znowu pływa chmurka maluchów ziemiojadów Altifronsów. Tylko nasuwa się pytanie- Czy jest to ten sam miot rybek, które gdzieś były schowane w pyszczku rodziców? Czy może jest to już kolejny miot drugiej pary?
Rodzice cały czas trzymają je w pyszczku.
Rodzice cały czas trzymają je w pyszczku.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2018, 19:08 przez Bieta, łącznie zmieniany 1 raz
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ela, zdjęcia musisz robić bez lampy błyskowej bo błysk psuje zdjęcie i ryby są mało widoczne. Może spróbuj z filmikiem?
- 0
Awokado pisze:Ela, zdjęcia musisz robić bez lampy błyskowej bo błysk psuje zdjęcie i ryby są mało widoczne. Może spróbuj z filmikiem?
Awokado, zgodnie z życzeniem. Dorzuciłam kilka zdjęć bez lampy. Jednak z filmikiem jest znacznie gorzej. Niestety filmiku nie ogarnę. Sory.
- 0
Ogarniesz ogarniesz, przy kawie i lodach Nawet muzyczkę się doda
- 1
Ostatnio miałam olbrzymi problem w akwarium z glonami. Panoszyły się wszędzie. Zrobiły się bardziej dorodne od roślin. Musiałam trochę zmienić wystrój, przerzedzić rośliny. Część doszło nowych roślin- dzięki Adams2121. A nad całością projektu aranżacji czuwał Leszek G. Obiecałam być grzeczna i nie wtrącać się do projektu. Czasami tylko udało mi się wtrącić swoje trzy grosze. Ale jak na mnie, to na prawdę byłam grzeczna.
Dzisiaj zrobiłam kilka fotek, ale woda jeszcze nie jest klarowna. Trochę sypie się części roślin z rogatka. Nie bardzo wiem o co w tym chodzi. Ale postanowiłam poobserwować.
A teraz obiecane fotki.
Dzisiaj zrobiłam kilka fotek, ale woda jeszcze nie jest klarowna. Trochę sypie się części roślin z rogatka. Nie bardzo wiem o co w tym chodzi. Ale postanowiłam poobserwować.
A teraz obiecane fotki.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Wygląda spoko, korzenie podobają mi się od początku
- 0
Na chwilę obecną wiem, że mam dwie dobrane pary ziemiojadów Altifronsów. Obie pływają inkubując ikrę w pyskach. Takie ustawienie korzeni dało im więcej kryjówek.
- 0
Założenia pierwotne były inne ale cóż, akwarium okazało się za małe ....
- 0
Leszek.G pisze:Założenia pierwotne były inne ale cóż, akwarium okazało się za małe ....
No niestety większego szkła już nie dam rady.
- 0