pielęgnice Uaru i Severum Rotkeil a pomarańcz
|Strona 1 z 1
pielęgnice Uaru i Severum Rotkeil a pomarańcz
Został mi dzisiaj mały kawałek pomarańczy, niedobitek do obiadowego sosu. I postanowiłam owoc pomarańczy przetestować, tak jak to robi Awokado z różnymi warzywami i owocami. Okazało się, że pielęgnice na początku były zdziwione smakiem, może zapachem. Jednak po kilku minutach wszystko zjadły. Śmiało można w ten sposób urozmaicać dietę naszym pupilom.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Re: pielęgnice Uaru i Severum Rotkeil a pomarańcz
Testowałam już kukurydzę w puszce. Też zniknęła szybko. Paletki nie jedzą kukurydzy. Ale Uaru i Severum Rotkeil jak najbardziej.
- 0
Ela ty się nie zdziw jak jutro będą wszystkie jak balony na wodzie się unosić
- 0
Moje ostatnio pałaszowały brokuł, gruszkę i paprykę.
- 0
Dzisiaj dam im awokado.
- 1
Z owocem awokadu szału nie ma. Ryby olały to jedzenie, nie żrą zarówno Uaru jak i inne. Obdzieliłam tym owocem wszystkie akwaria. Może w nocy skuszą się moje lorikarie red. Generalnie te ryby w dzień sa pochowane, czasami w nocy wychodzę i je widuję. Są mistrzami w kamuflażu. Momentami myślę, że już gdzieś tam zginęły i ich nie ma. Jednak co jakiś czas się pokażą. Wiem, że na poczatku były 4 sztuki, ale z tego były dwie straty. Teraz nie wiem, czy jest jedna czy dwie.
- 0
U mnie Loricarie to najaktywniejsze i najwidoczniejsze zbrojniki, widać je przez cały dzień i chętnie wychodzą do pokarmu. W tej chwili widzę, że jedzą brokuł, który im podałem. oprócz tego gruszki, papryke, cukinię, ogórka i oczywiście surowe krewetki
- 0
No i rano stwierdzam fakt- owoc awokado prawie nie tknięty.
- 0
|Strona 1 z 1