Polish International Aquarium Show 2019
Re: Polish International Aquarium Show 2019
Otrzymałam 1 miejsce w kategorii akwaria ozdobne. Dodatkowo wyróżnienie w kategorii paludarium.
Moje serce zdobyła przepiękna metalowa statuetka w kształcie ryby wykonana z metalu.
Każdy uczestnik Wystawy Akwarystycznej otrzymał między innymi cisteczko w kształcie rybki.
Moje serce zdobyła przepiękna metalowa statuetka w kształcie ryby wykonana z metalu.
Każdy uczestnik Wystawy Akwarystycznej otrzymał między innymi cisteczko w kształcie rybki.
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Elżbieta dzięki Twojej determinacji nasze forum podtrzymało aktywny, a nie jedynie bierny udział w tej imprezie, i jak widać po treści dyplomu, pośrednio załapało się nawet na Twoje wyróżnienie, więc powinniśmy chyba pogratulować sobie takiego przedstawiciela, który jednoosobowo tak udanie nas zareprezentował
- 2
Mann am Boden
Przy najbliższym spotkaniu forumowym piokażę Wam statuetkę. Bardzo mi się podoba. Jest super.
- 0
I chociaż byłam sama z naszego forum, to wcale nie czułam sie osamotniona. WaWarianie bardzo mnie wspierali, rozmawialiśmy. Jadłam nawet wspaniałe babeczki, które własnoręcznie upikła Keysi.
- 1