perairan hitam Asia saya
Re: perairan hitam Asia saya
Czasami dobrze okazjonalnie ponudzić się przy swoim akwa, można wtedy odkryć, że nadal posiada się niektóre ryby
Przy moim minimalnym stopniu zaangażowania w utrzymaniu , ale też braku systematycznego żywienia nie sądziłem, że te azjatyckie igliczniowe cierniki jeszcze utrzymują się przy życiu, a jak widać paradoksusy mają się całkiem dobrze.
Przy moim minimalnym stopniu zaangażowania w utrzymaniu , ale też braku systematycznego żywienia nie sądziłem, że te azjatyckie igliczniowe cierniki jeszcze utrzymują się przy życiu, a jak widać paradoksusy mają się całkiem dobrze.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
U mnie w tych 25l w pracy przez ponad 6 miesięcy utrzymał się jednej Badis Bengalski (chhciaz zdawało się, ze wszystkie oddałem).
Rybon przeżył, choć skarmiałem tam tylko 3 krewetki Amano i 4 lsniacooczki - oczywiście na płatkach.
Rybon przeżył, choć skarmiałem tam tylko 3 krewetki Amano i 4 lsniacooczki - oczywiście na płatkach.
- 0
Azję też ogarnąłem :
- 1
Mann am Boden
Krajobraz po zmianie ustawienia szkła :
W środku totalna ruina
W środku totalna ruina
- 0
Mann am Boden